Om oss

I den vackra trästaden Hjo vid Vätterns strand ligger Tvålfabriken.

Med den gamla kurorten som inspirationskälla tillverkar vi handgjorda tvålar, cerat, badsalt, skäggprodukter med mera.

Naturliga, ekologiska råvaror och att det ska kännas skönt på huden är viktigt för oss. Om det också är viktigt för dig ska du prova våra produkter – du kommer inte att ångra dig!

Våra produkter är inte testade på djur – men väl på våra nära och kära!

Butiken

Ligger mitt i Hjo nära Stora Torget på Hamngatan 4.
Förutom våra egna produkter säljer vi lite roliga tillbehör också; fina tvålfat, härliga linnesängkläder, härliga borstar, lyxiga rak-set och mycket mer.

Öppettider under våren:
Torsdag – fredag 13 – 17
Lördag 11 – 14

Kristi Himmelsfärdsdag har vi öppet 10-17 (Grönköpings marknad)

Butiken är också öppan vid lite udda tider när vi är här och producerar. I så fall är flaggan uppe och dörren olåst. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller hygien. Får du akut behov av våra produkter kan du alltid kontakta oss på mejl eller via sociala medier.

Du kan självklart också handla i vår webshop – den är alltid öppen! Bor du i Hjo kan du handla i webshopen och välja att hämta i butiken. OBS! Under rådande Corona-utbrott vill vi hjälpa våra kunder som inte ska ge sig ut genom att erbjuda gratis hemkörning inom Hjo kommun om du handlar för minst 100 kronor – beställ i webshopen, via mail eller via sociala medier.

Hjo

Har du aldrig varit i Hjo? Med våra tvålar kan du ta en rundtur i Stadsparken som var hjärtat för kurorten. Tvålarna har fått namn efter de vackra villorna och andra platser som hade anknytning till Hjo Vattenkuranstalt.

Illustration: Christina Jonsson