Handla så här

Priser & Betalning – Alla priser i webshopen är samma som i fysiska butiken. Priserna är inklusive moms. I vår web-shop kan du betala med Klarna eller Paypal. I butiken tar vi emot kortbetalning, Swish eller kontanter.

Frakt & Leverans – Leverans sker med Postnord. Frakten på din beställning beräknas i kassan beroende på vilka produkter du beställer, från 65:- – 149:-. Om du bor i Hjo kommun kan du välja ”Fri leverans inom Hjo”, då lämnar vi själva din beställning i din brevlåda gratis. Alternativt kan man beställa och välja ”Hämta i butiken”.
Just nu har vi fri frakt på alla beställningar över 300:-
Vi skickar din beställning inom fem arbetsdagar.
Vill du ha din vara presentinslagen och/eller skickad till annan adress – skriv ett meddelande så ordnar vi det!

Varorna – Då vi säljer samma varor i vår fysiska butik som i webshopen kan det hända att en vara hinner ta slut innan vi hunnit uppdatera lagersaldot i webshopen, i så fall meddelar vi dig och du får tillbaka pengarna om du inte vill byta till annan vara eller vänta in den beställda. Observera att många av varorna vi säljer är handtillverkade och kan skilja sig lite i färg och form från utseendet på bild.

Ångerrätt -Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Kontakta oss via mejl om du vill ångra ditt köp eller byta till annan vara. Du bekostar och är ansvarig för returfrakten.  Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Du har inte ångerrätt om:
Förpackningen brutits och du börjat använda varan.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Lagring av uppgifter – När du genomför din beställning innebär detta att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att vi registrerar ditt namn, din adress och din mejladress. Observera att vi inte använder oss av dessa uppgifter på annat vis än att kunna verkställa din beställning. Vi skickar inte ut några nyhetsbrev eller använder dessa uppgifter till något annat än att just kunna ombesörja att du får din beställning.

Frågor på det? Skicka ett mejl till info@tvalbriken.nu